Fitness

Fitness verbetert uw lichamelijke conditie en zo ook uw geestelijke gezondheid. U bent stressbestendiger en kunt meer belasting aan. Bij AquaFit fitnesst u onder begeleiding van een ervaren instructeur, wanneer het u uitkomt.

Fitness, zowel kracht als cardio

De fitnesszaal van AquaFit is verdeeld in een cardio-en een krachtgedeelte. Onder begeleiding van deskundige instructeurs werkt u op de cardiotoestellen gericht aan uw uithoudingsvermogen en aan stevigere been-, bil- en heupspieren. Met de krachttoestellen versterkt u de spieren in uw boven- en onderlichaam. Bent u op zoek naar de optimale balans van uw lichaam, dan traint u op zowel de cardio- als de krachttoestellen. Goed en goed begeleid fitnessen zorgt voor een betere conditie, een hogere vetverbranding en meer kracht.

Fitness bij AquaFit: de plussen

* Zowel cardio- als krachttoestellen
* Kleine groepen of individueel aan de slag
* Deskundige begeleiding door ervaren instructeurs

Fitness met Better Belly

Naast reguliere fitness bieden wij u ook de mogelijkheid uw fitness te combineren met Better Belly. Deze infraroodwarmteband draagt u 45 minuten lang om uw middel terwijl u cardiofitness doet (bijvoorbeeld op de fiets, loopband of roeier). De band helpt u sneller vet te verbranden en daardoor omvang te verminderen. Meer informatie over de Better Belly vindt u hier.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een gratis proefles fitness volgen? Neem dan contact met ons op.