Better Belly

Snel een strakke buik door infrarood-dieptewarmte: waarom het nu wél lukt om af te slanken rond uw taille.

Trainen met de Better Belly® helpt u op een snelle en effectieve wijze van uw buikvet af te komen. Binnen vier tot zes weken heeft u 1 tot 2 kledingmaten minder! De Better Belly is door haar warmte ook erg prettig voor mensen met darm- of rugklachten.

Hoe werkt het?

Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, blijft uw buik altijd koud. Dat betekent dat er in dit gebied een slechte doorbloeding is. Dit is dan ook het probleem en de reden waarom het zo moeilijk is om juist rond de buikzone af te vallen. Door met infrarood dieptewarmte te gaan bewegen neemt de doorbloeding toe. Uw lichaam wil namelijk met alle macht de temperatuur gelijk houden in uw hele lijf. Met als gevolg dat er in de buikzone een vele malen betere doorbloeding plaatsvindt en de vetverbranding enorm toeneemt. Daarnaast zorgt infrarood er tevens voor dat de ruststofwisseling verhoogd wordt. Dat betekent dat uw lichaam energie blijft verbranden, ook als u in rust bent (als u zit bijvoorbeeld).

Goede resultaten met Better Belly

Door de warmte én effectiviteit wordt bewegen met de Better Belly als zeer prettig ervaren. Veel klanten van ons centrum gebruiken de Better Belly of hebben deze gebruikt en behaalden goede resultaten: ze verloren met de Better Belly meerdere centimeters omvang én vielen in gewicht af.

De positieve effecten op een rij:

  • Stimuleert de vetverbranding
  • Verhoogt de ruststofwisseling
  • Vermindert rugklachten
  • Bevordert soepele spieren en gewrichten
  • Betere afvoer afvalstoffen/verbeterd stoelgang
  • Ondersteunt herstel na ziekte
  • Helpt bij menstruatieklachten
  • Bevordert een goede nachtrust

 

De methode van Better Belly

De methode is eenvoudig: u gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 45 minuten trainen (mocht uw agenda het niet toelaten om drie keer per week te trainen, dan is twee keer per week trainen 6 weken achter elkaar een goed alternatief waarmee u ook goede resultaten kunt behalen). De intensiteit van de training wordt afgestemd op uw fitheid. Voor de eerste training wordt u gemeten en na een periode van vier weken meten we u opnieuw om het behaalde resultaat vast te stellen. Tijdens de training maakt u gebruik van de crosstrainer, fiets of loopband. U hoeft niet specifiek op uw voeding te letten, omdat de resultaten zonder dieet al fantastisch kunnen zijn.

De Better Belly is uniek en geeft u de kans om snel omvang te verliezen. Bel of mail ons voor een afspraak of meer informatie: 0544 – 375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl.

better_belly-449x114