AquaGym

AquaGym: eenvoudig een betere conditie

Gymmen in het water is een bijzondere belevenis. u bent lichter van gewicht, voelt geen druk op uw gewrichten, loopt minder kans op blessures en is – door de watertemperatuur van 33 graden – bijzonder aangenaam voor uw spieren. Dit geldt ook wanneer u al blessures of (chronische) lichamelijke klachten heeft. AquaGymen bij AquaFit betekent namelijk op een plezierige wijze werken aan conditie, spierkracht, soepelheid, houding en motoriek. Begeleid door goede muziek voert u de afwisselende oefeningen in een kleine groep uit. De begeleiding is deskundig en het sporten gebeurt in een ontspannen sfeer. Effectief sporten, maar wel op een leuke manier: AquaGym bij AquaFit.

Ook voor zwangeren

Aquagym

AquaGym is dé sport voor zwangere vrouwen. Doordat u lichter bent in het water, kunt u tot aan het einde van uw zwangerschap zonder problemen aan uw conditie blijven werken. Tijdens de AquaGymlessen bepaalt u samen met onze instructeurs de intensiteit van de oefeningen. Zo krijgt u naast volop beweging ook voldoende ontspanning en legt u de perfecte basis voor een geslaagde bevalling. U krijgt hierdoor ook een goede conditie, die het herstel na de bevalling bevordert.

Ernstige pijnklachten? Aqua-Reumagym!

Mensen met ernstige pijnklachten zoals reuma, hernia, artritis of artrose, varen wel bij AquaGym. Dankzij het warme water in het AquaFit-zwembad en de aangepaste oefeningen ontspant u beter en voelt u minder pijn wanneer u aan uw conditie werkt.

AquaGym bij AquaFit: de plussen

  • Effectief en ontspannend
  • Gericht en veilig werken aan spierkacht, conditie en soepelheid
  • Warm water is aangenaam voor uw spieren
  • Persoonlijke aandacht
  • Ook voor zwangere vrouwen en mensen met (ernstige) pijnklachten

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een gratis proefles volgen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 0544-375289 of mailen op info@aquafitbewegingscentrum.nl.