Challenge

Wat is Challenge?

Challenge is een training waarmee u op een snelle, leuke én verantwoorde manier fit raakt. Deze vernieuwende totale body workout combineert het bootcamp-idee met aspecten van personal training. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van de training zorgen voor een strakker lichaam, een hoge vetverbranding, een betere coördinatie en conditie.
Bij Challenge traint u alle belangrijke spiergroepen, terwijl u wordt gemotiveerd en aangemoedigd door uw coach. De training is geschikt voor elk fitheidsniveau. Het is namelijk uw challenge, úw uitdaging. U bepaalt zelf hoeveel u geeft tijdens de training. Maar één ding is zeker: Challenge doet u versteld staan van uw eigen kunnen.

Waarom Challenge?

  • Het is een zeer complete training, waarbij zowel de conditie als alle spiergroepen worden getraind
  • De intensieve coaching zorgt voor resultaat, het stimuleert en motiveert enorm
  • Uw algemene fitheid en energieniveau nemen in grote mate toe
  • Trainen in een groep is leuk en gezellig
  • Om de 6 weken is er een geheel nieuwe training. Zo blijven we u uitdagen.

Voor wie is Challenge?

ClubChallengeChallenge is geschikt voor iedereen die gezond is en geen blessures heeft. U kunt heel goed zelf bepalen hoe hard u traint en daardoor kan iedereen op elk moment instromen. U hoeft dus niet al super fit te zijn en het maakt niet uit of u een beginner bent of een fanatieke sporter. Iedereen heeft zijn of haar eigen ‘challenge’ en dus daagt u bij Challenge steeds uzelf uit. Dat stimuleert en motiveert!

Wilt u meer weten of vrijblijvend een gratis proefles volgen?
Neem dan contact met ons op.