Yoga

Wat is Yoga?

In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Yoga helpt u de juiste verhouding te vinden door oefeningen die zich richten op coördinatie, flexibiliteit en kracht. Naast het fysieke aspect richten we ons met yoga ook op ‘onze geest’. Fitheid is namelijk veel meer dan alleen fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Daarom biedt Yoga ook oefeningen die zich richten op ademhaling, concentratie en meditatie.

Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Yoga helpt u dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam te bereiken. Onze Yoga-lessen bieden u goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek. De oefeningen laten u een andere kant zien en voelen van uzelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les. Yoga biedt u nieuwe energie!

Waarom Yoga?

  • Ontspanningsoefeningen
  • Spierversterkende oefeningen voor boven- en onderlichaam
  • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
  • Eenvoud, dus door iedereen te volgen
  • Verschillende soorten muziek die zorgen voor ontspanning en motivatie
  • Het programma wordt iedere drie maanden vernieuwd. Herkenning, succes en groei zijn het gevolg van het driemaandentraject. U wordt werkelijk goed!
  • Een speciaal opgeleide coach die zich per drie maanden laat bijscholen met als doel u opnieuw te inspireren tot het blijven werken aan uw algemene fitheid.

Voor wie is Yoga?

Yoga Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer u gezond bent, adviseren we u deze les te doen. Fitheid zal dan uw beloning zijn. Yoga kan er toe bijdragen rug- en gewrichtsklachten te verminderen. Heeft u deze klachten, dan zou u in goed overleg met een specialist en de coach deze les kunnen volgen. Werk naar een fitter niveau; volg onze Yoga-lessen!

Wilt u meer weten of vrijblijvend een gratis proefles volgen? Neem dan gerust contact met ons op.