Over ons

Voel u goed: beweeg!

Wie genoeg en op de juiste manier beweegt of sport, heeft meer energie, voelt zich beter en is minder vatbaar voor stress en ziekten. AquaFit Bewegingscentrum is daarom sinds 1993 specialist in het verbeteren van conditie en fitheid onder deskundige begeleiding. Ons bewegingscentrum beschikt o.a. over een fitnessruimte, sportzaal voor groepslessen, cycle-zaal, zwemzaal en een spreekkamer voor 1-op-1 begeleidingstrajecten. AquaFit: voor een goed lichaam en een beter leven!

Gezellig en ongedwongen

Bij AquaFit vindt u geen harde muziek, grote groepen en een high-tech interieur. Wel vindt u bij ons een gezellige en ongedwongen sfeer, muziek waarop het lekker bewegen is, kleine groepen en bewegingsprogramma’s aangepast aan uw wensen. AquaFit: dat sport beter.

Uw persoonlijk instructeur

Bewegen en sporten moet verantwoord gebeuren om er plezier in te houden en de kans op blessures te verkleinen. Daarom wordt u bij AquaFit intensief begeleid door een professionele en ervaren instructeur, die de tijd voor u neemt, uw sportwensen uitgebreid bespreekt en u persoonlijk begeleidt tijdens het sporten.

Programma’s van ClubJoy

AquaFit werkt o.a. met de trainingsprogramma’s van ClubJoy. Deze Nederlandse organisatie vernieuwt haar beproefde programma’s elke drie maanden. ClubJoy staat garant voor veel variatie, krachtige en ontspannende oefeningen, een betere conditie en vooral veel sportplezier.

Meer weten?

Voor meer informatie over ons óf voor persoonlijk beweeg- en/of voedingsadvies kunt u altijd contact met ons opnemen via: 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl.
Ook kunt u ons volgen via Facebook en zo op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes.

Lesrooster AquaFit Bewegingscentrum

Bekijk ons lesrooster.