Terug naar nieuwsoverzicht

“10 kilo minder en véél fitter”

“Na de vakantie vorig jaar ging ik op de weegschaal staan en toen werd ik alles behalve blij. Ik dacht hier moet echt iets aan gebeuren, maar hoe ga ik het aanpakken? Uiteindelijk viel ik zelf 3 á 4 kilo af, maar ik bleef hangen rond de 84 kilo. En dat terwijl ik heel graag nog iets meer wilde afvallen. Ik sportte al wekelijks bij AquaFit Bewegingscentrum in Harreveld en steeds hoorde ik mensen praten over het BenFit programma en de goede begeleiding. Ik dacht zou dat iets voor mij kunnen zijn? Toen heb ik erover gesproken met één van de coaches en begin januari ben ik toen gestart met het BenFit leefstijlprogramma. Waar ik vooral verbaasd over ben, is dat ik veel meer eet dan voorheen. Ook eet ik op andere tijden en kleinere porties per keer. Iedere week viel ik 0,5 tot 1 kilo af. Door me goed te houden aan het menu en wekelijks te sporten is het me gelukt om in 3 maanden bijna 10 kilo af te vallen. Na afloop van het traject ga je zelfstandig verder of je kiest voor nog een vervolgtraject. Maar het is gewoon echt makkelijk vol te houden. Door het BenFit traject van AquaFit leer je hoe, wat en wanneer je iets moet eten en als je dat vol blijft houden blijf je op gewicht. Ik ben super blij met het resultaat en voel me een stuk vitaler!”

Een klant van AquaFit Bewegingscentrum

Meer weten over het BenFit-programma en de begeleiding van AquaFit Bewegingscentrum? Neem contact op via: info@aquafitbewegingscentrum.nl of 0544-375289. Voel je welkom!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar