Terug naar nieuwsoverzicht

14 dagen Fit & Gezond Challenge

Samen met AquaFit werken aan je fitheid, gezondheid en weerbaarheid middels eenvoudige tips & tricks. Dat doen we in deze speciale 14 dagen Fit & Gezond Challenge! We starten zondag 14 februari, doe je mee?

In een speciale besloten Facebook-groep geven we je elke dag een tip c.q. opdracht. Aan jou de uitdaging om élke dag de gegeven tip op te volgen. Voltooi jij alle 14 tips? Dan heb je de Challenge met succes volbracht en ben je perfect op weg naar een fitter en gezonder leven.

De tips bevatten kennis en handige “trucs” op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Ook dagen we je uit thuis lekker te bewegen en sporten. Alles op een laagdrempelige en tóch uitdagende manier, zodat jij het maximale uit jezelf haalt. Bovendien trappen we de Challenge af met een online Masterclass gepresenteerd door Madelon en Fraukje. Zo heb jij alle tools in huis om de Challenge met succes te volbrengen.

Deze superleuke Challenge is gratis voor onze leden. Ben je geen lid bij ons, voel je dan zeker ook van harte welkom om mee te doen met deze Challenge! De kosten voor niet-leden zijn 14,95 en zo is de Challenge een perfecte manier om vanuit je huis vrijblijvend kennis met ons te maken.

Ja, ik doe mee!
Hartstikke leuk dat je mee wilt doen! Opgeven kan nu door te mailen naar info@aquafitbewegingscentrum.nl. Wij sturen je vervolgens via Facebook een uitnodiging voor de besloten “14 dagen Fit & Gezond Challenge”.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar