Terug naar nieuwsoverzicht

18/5 Start Zwembad + Buitensport

Geweldig nieuws! Vanaf heden zijn we weer geopend voor onze Aqualessen, kinder-zwemles en AquaFit Open Air, oftewel Buitensporten. Uiteraard met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen. 

Al onze klanten zijn hier reeds over geïnformeerd middels e-mail, Zwemapp (voor de kinder-zwemlessen) of brief per post. Heb je geen bericht van ons ontvangen? Laat het ons dan weten op info@aquafitbewegingscentrum.nl. Wij hebben ontzettend zin om weer te beginnen! Jullie ook?

Ben je nog geen klant, maar wil je ook werken aan je fitheid, vitaliteit en weerbaarheid? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en over welke sport het beste bij jou past. We helpen je graag!

En wil je alvast een kijkje nemen op onze lesroosters? Bekijk dan hier ons Aqua-lessenrooster en hier ons speciale Buitensport-lesrooster.

Graag tot gauw bij AquaFit Bewegingscentrum! info@aquafitbewegingscentrum.nl / 0544-375289

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar