Terug naar nieuwsoverzicht

9 feb: Kom uit je WinterDip!

AquaFit Bewegingscentrum organiseert: Kom uit je WinterDip! Op zaterdag 9 februari van 09.00 – 11.15 uur. Geef je op bij één van onze medewerkers of via 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl

Als de winter een tijdje bezig is, krijgen veel mensen last van een winterdip(je). In februari is het de hoogste tijd daar iets aan te doen! Daarom organiseren we op 9 februari Kom Uit je WinterDip. Samen lekker bewegen, warm worden en energie opdoen. Zo kun je er nog even flink tegenaan de rest van deze winter.

Wat gaan we doen?
We starten met een toegankelijke training, geschikt voor iedereen (zo lang je maar geen ernstige blessures of klachten hebt). Hierbij wisselen we kracht en conditionele oefeningen af. Hierna volgt ontspanning middels een Body & Mind les met heerlijke rek-, strek– en ademhalingsoefeningen. Even bijkomen en in heerlijke ontspanning zakken. Tot slot sluiten we af met een verrassend verwennerijtje. Je hoeft niets te doen, maar je krijgt er wel energie van! Dit wordt verzorgd door Elcke Wolters van Praktijk Blauwe Regen die o.a. gespecialiseerd is in Aromatherapie. Ook geeft zij jullie tips hoe je met simpele trucs de winter fit en krachtig doorkomt. Al met al een superleuke ochtend die je in de koude februarimaand energie geeft!

Meedoen?
Hartstikke leuk! Geef je op bij één van onze medewerkers of via 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl. Deelname is gratis voor leden en niet-leden.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

57 lessen

Wij bieden maar liefst 57 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar