Terug naar nieuwsoverzicht

Better Belly actie!

Better Belly actie: 3 keer extra cadeau

De zomer komt eraan! Wil jij strakker in je vel en een plattere buik? Start dan nú met onze Better Belly en krijg zelfs 3x extra cadeau. Deze actie is geldig tot 10 mei. 

Onze Better Belly is een infrarood-warmteband van 55 graden. Met deze band om je buik en rug ga je  trainen op fiets, loopband of cross trainer. De combinatie van de enorme warmte met het matig-intensief bewegen zorgt ervoor dat je buikomvang verliest. Daarnaast is de warmte van de band erg prettig bij rug- en/of darmklachten. Bovendien duurt de training 45 minuten. Je werkt dus ook meteen aan je conditie.

Het tarief van onze Better Belly, voor klanten van ons centrum, is 57,50 voor 12 keer. Maar let op! Start je voor 10 mei, dan krijg je voor hetzelfde geld 3 keer Better Belly extra. Oftewel 15 Better Belly sessies! Een cadeautje om je te stimuleren fit de zomer in te gaan. Maak dus gauw een afspraak om te starten met de Better Belly training.

Meer weten over de Better Belly óf meteen een afspraak maken? Bel 0544-375289 of mail ons via info@aquafitbewegingscentrum.nl.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar