Terug naar nieuwsoverzicht

Corona-crisis: tot 20 mei gesloten

Beste klanten,

Op 21 april hebben we van de overheid gehoord dat de overheidsmaatregelen verlengd worden tot 20 mei. Ons centrum is dus ook tot die tijd gesloten.

N.a.v. de verlengde sluiting tot 20 mei hebben wij alle sportschool-abonnementshouders op 28 april een mail danwel brief per post gestuurd. Heb je deze niet ontvangen, mail ons dan op info@aquafitbewegingscentrum.nl

Ook voor bovengenoemde mail hebben we alle klanten, sinds 16 maart, meerdere malen via e-mail, briefpost en de Zwemapp (voor de kinderzwemles) bericht gedaan over onze sluiting en hoe we hiermee omgaan m.b.t. jullie stimuleren thuis te sporten, incassering abonnementsgeld en een tegemoetkomingsregeling. Heb je deze berichten niet ontvangen? Mail ons dan op info@aquafitbewegingscentrum.nl.

Lees ook alle nieuwsberichten onder dit bericht om volledig op de hoogte te zijn van al onze berichtgeving rondom de Corona-crisis.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar