Terug naar nieuwsoverzicht

Couscous met kipspiesjes

Nodig:
0,5 citroen, 4 el olijfolie, 1 teen knoflook, 400 g kipdijfilet blokjes,  250 g volkoren couscous, 1 rode paprika, 150 g sugarsnaps, 200 g gewassen spinazie, 1 bos bosui, 1 rasp, 8 satéprikkers, 1 grillpan

Doen: 

  1. Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit. Doe sap en rasp in een kom en meng er 2 el olie door. Pers er het teentje knoflook boven uit en breng op smaak.
  2. Schep de kipblokjes om met de citroenmarinade.
  3. Breng een pan water aan de kook en bereid de couscous volgens de verpakking.
  4. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika en snijd in reepjes. Snijd de bosui in ringetjes.
  5. Verhit intussen de grillpan. Rijg de repen kipblokjes aan de satéprikkers. Gril de kipspiezen in ca. 6 min. gaar. Keer regelmatig.
  6. Verhit in een wok of koekenpan de resterende olie en roerbak de sugarsnaps met de paprika 5 min. Voeg de spinazie in delen toe en roerbak 1 min.
  7. Schep de couscous om met de bosui. Breng op smaak.
  8. Serveer de couscous met de groenten op een schaal en verdeel er de kipspiesjes over.

 

Eet smakelijk!

Bron: www.jumbo.com

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar