Terug naar nieuwsoverzicht

Energiek de zomer in

De zomer staat voor de deur mensen! Heb je zin om met een fit gevoel de vakantie in te gaan? Energiek de zomer te beginnen? Maak dan een start bij ons sportcentrum en kom lekker sporten. Een fit gevoel krijg je al na een paar weken flink bewegen. Dus maak dat begin en ga energiek de zomerperiode in.

Fietsen, wandelen, een terrasje pakken en genieten van het mooie weer. Dat kun je het beste als je je goed voelt en lekker in je vel zit. Bewegen helpt je hierbij. Wij komen daarom graag met jou in beweging. Hoe? Dat stemmen we met je af. Wat vind je leuk om te doen, wat wil je graag bereiken en wat past bij jou? We vinden het belangrijk dat je iets doet dat echt geschikt is voor jou en waarbij je het gewenste resultaat behaald. Wij geloven dat dat het beste werkt.

Bel of mail ons dus eens om te bespreken hoe jij energiek de zomer in kunt gaan. En als je zelf al een goed idee hebt hoe, dan ga je gewoon meteen aan de slag! We bieden veel mogelijkheden wat bewegen betreft. Er zit dus altijd wel iets voor je tussen. Groepslessen zoals Power, Fit & Shape, Cycle en Aquagym of bijvoorbeeld fitness helpen je energie te krijgen en weer fit te worden. Maar je kunt ook trainen met de speciale Better Belly warmteband die je in een korte tijd helpt je buikomvang te verminderen.

Wil jij energiek de zomer in? Neem dan contact met ons op via: 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

55 lessen

Wij bieden maar liefst 55 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar