Terug naar nieuwsoverzicht

Funky Friday 26 april

NIEUW!! 

We gaan iets heel leuks doen…. En we noemen het Funky Friday! Wat is Funky Friday? Een paar keer per jaar gaan we op vrijdagavond een training geven die anders is dan anders. Het kan een Vakantie-editie AquaGym-les zijn, Dance workshop, freestyle Step of Cycle-training, Bootcamp in de buitenlucht… noem het maar! Elke keer dat we het organiseren is het een andere training met een ander thema. Onze eerste Funky Friday trappen we af op Konings”nacht” 26 april.

Wat gaan we doen: 
Aerodance, oftewel aerobics (zoals je het misschien kent uit de Fit & Shape) gecombineerd met streetdance. En dat betekent: heerlijk dansen! Het thema van deze Funky Friday is Koningsnacht, dus breng dat oranje gevoel in jezelf naar boven.

Instapniveau:
We gaan er bij deze training vanuit dat je ritmegevoel hebt en makkelijk kunt schakelen tussen rechts en links.

Datum/tijd:  
Vrijdag 26 april. De training is van 20.00 – 21.00 uur. Zorg dat je uiterlijk 19.50 aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen met de training.

Kosten:      
6,50 voor leden en 9,50 voor niet-leden

Begin je Koningsweekend goed en funky: dans én train mee bij AquaFit o.l.v. Noortje! Ben je enthousiast en wil je meedoen? Geef je dan op bij één van onze medewerkers of via info@aquafitbewegingscentrum.nl of 0544-375289. Voel je welkom!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

57 lessen

Wij bieden maar liefst 57 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar