Terug naar nieuwsoverzicht

Funky Friday 5 juli

Onze eerste Funky Friday op 26/4 was een groot succes. Tijd daarom voor deel 2! Wat is Funky Friday? Een paar keer per jaar geven we op vrijdagavond een training die anders is dan anders. Het kan een vakantie-editie AquaGym-les zijn, Dance workshop, Freestyle Step of Cycle-training, krachtworkshop… noem het maar! Elke keer dat we het organiseren is het een andere training met een ander thema. Onze tweede Funky Friday verzorgen we op vrijdag 5 juli van 20.00 – 21.00 uur. Doe je mee?

Wat gaan we doen: 
Bootcamp in de buitenlucht! We gaan lekker samen buiten trainen waarbij we kracht en conditie combineren. We trainen met ons eigen lichaamsgewicht en dat wat voor handen is in de buitenlucht. Superleuk! Het is natuurlijk een bootcamp onder de noemer Funky Friday. Dus funk jezelf en de training en kom als je wilt in “legerstijl”.

Instapniveau:
Het is belangrijk dat je geen heftige klachten hebt. Mogelijk gaan we ook een stukje hardlopen. Echte hardloopconditie hoef je niet te hebben, want je kunt dit rustig op je eigen tempo doen. Heb je bijv. knieklachten, dan kun je dit hardloopstuk ook fietsen. Geen probleem!

Datum/tijd:  
Vrijdag 5 juli. De training is van 20.00 – 21.00 uur. Zorg dat je uiterlijk 19.50 aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen met de training.

Kosten:      
6,50 voor leden en 9,50 voor niet-leden

Ben je enthousiast en wil je meedoen? Geef je dan op bij één van onze medewerkers of via info@aquafitbewegingscentrum.nl of 0544-375289. Voel je welkom!

*De Funky Friday Bootcamp gaat door bij voldoende animo

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar