Terug naar nieuwsoverzicht

Funky Friday – Stijldansen

Na het grote succes van onze Funky Friday Stijldansen op 24 januari, is het op verzoek tijd voor een extra avond! Deze organiseren wij op vrijdag 6 maart om 20.00 uur. We hebben nog enkele plekjes beschikbaar, dus geef je op! 

Wat gaan we doen?
Stijldansen o.l.v. onze collega Luciënne en haar danspartner Hans. Zij nemen je deze avond aan de hand en leren je de basis van enkele dansen. Nog nooit gestijldanst? Niet erg! Geen partner om samen mee te dansen? Ook niet erg!

Je kunt je voor deze avond opgeven als duo of in je eentje. We oefenen een aantal verschillende dansen. Het wordt fantastisch! Geef je je op?

Thema:                      Dancing with the stars (dus je mag best een beetje shinen 😉 )
Datum/tijd:              Vrijdag 6 maart 20.00 – 21.30 uur
Kosten:                      10,- p.p. voor leden en 12,50 p.p. voor niet-leden

Ben je enthousiast en wil je meedoen? Geef je dan op bij één van onze medewerkers, via info@aquafitbewegingscentrum.nl of 0544-375289. Voel je welkom!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar