Terug naar nieuwsoverzicht

Gesloten i.v.m Coronacrisis

Update: Lees hier over hoe wij je in deze periode ondersteunen middels het speciale work-outkanaal FitSnacksTv. Zo kun je thuis lekker blijven sporten. 

 

Beste klanten,

In verband met de Coronacrisis en de daarbij horende overheidsmaatregelen is ons centrum in ieder geval tot 6 april gesloten. Via deze website, Facebook en Zwemapp (voor onze kinder-zwemles) houden wij jullie op de hoogte over wanneer we weer open gaan.

Volg ons ook via www.facebook.com/aquafit om tijdens de Coronacrisis nieuws en updates over ons centrum en vooral ook over gezonde leefstijl, sporten en voeding te blijven ontvangen. Want ook (juist) nu is het belangrijk om te blijven werken aan je gezondheid en fitheid. En ondanks dat ons gebouw op slot zit, gaan we ons best doen je via de online kanalen te blijven ondersteunen hierin.

Veel succes en waar nodig ook sterkte en beterschap allemaal in deze gekke tijd. Laten we elkaar daar waar kan helpen en ondersteunen. Voor ons voelt het heel vreemd om ons centrum zo “opeens” stil te moeten leggen. Iets dat ons raakt. Maar het is heel hard nodig en daarom ook een hele goede maatregel vanuit de overheid. Laten we samen ons best doen het Coronatij te keren en hopen dat we begin april weer heerlijk met elkaar kunnen sporten en bewegen.

Hartelijke groeten,
namens team AquaFit

Angela, Theo en Fraukje – eigenaren AquaFit Bewegingscentrum –

PS.
Deel dit bericht alsjeblieft ook met je medesporters, zodat zo min mogelijk mensen voor een dichte deur staan. Het is een overheidsmaatregel, dus waarschijnlijk verwachten de meeste mensen dit wel. Maar toch… het zou vervelend zijn. Alvast bedankt!

 

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar