Terug naar nieuwsoverzicht

Gezond recept: Woknoedels met groente en ei

Weten wat gezonde voeding en een gezonde leefstijl voor je kan betekenen? Bekijk dan eens ons BenFit leefstijlprogramma. Meer energie, je fitter voelen, afvallen of juist aankomen; wij kunnen je er bij helpen! Voor nu een lekker recept. Want gezond kan nog altijd heel lekker zijn!

Ingrediënten: 270 g. kalkoenfilet a la minute, 5,5 el. sojasaus, 50 g. ongezouten pinda’s, 4 eieren, 4 el.
zonnebloemolie, 800 g. Chinese roerbakmix, 3 el. pindakaas met stukjes, 1 bos radijs, 300 g. volkoren noodles.

Doen: Snijd de kalkoenfilet in reepjes en schep om met 2 el sojasaus. Rooster in een droge koekenpan de pinda’s 2 min. en schud ze op een bord. Klop in een kom de eieren los met 0,5 el sojasaus en versgemalen peper. Verhit in een koekenpan 1 el olie en schenk er het ei in. Bak de omelet 2 min. per kant. Leg de omelet op een bord, rol de omelet (eventueel met behulp van een vork) op en snijd in reepjes. Verhit in een wok 1 el olie en bak de kalkoenfilet 5 min. Schep uit de pan op een bord. Verhit in de wok opnieuw 2 el olie en roerbak de groenten 4 – 8 min. Klop intussen een dressing van de pindakaas, 100 ml lauwwarm water en de rest van de sojasaus. Hak de geroosterde pinda’s fijn en voeg de helft toe aan de dressing. Snijd de radijs in kwarten. Schep de noedels, kalkoen en de dressing door de groente en verwarm 1 min. Verdeel de woknoedels met groente en omeletreepjes over 4 borden. Garneer met de radijs en de rest van de pinda’s.

Bron: www.jumbo.com

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar