Terug naar nieuwsoverzicht

In én na de zomer staan we voor je klaar

Ga je ook vakantie vieren? We wensen je veel plezier! En we laten je graag weten, dat we voor je klaar staan als je na de vakantie het bewegen en sporten weer wilt oppakken. Van pittige groepslessen tot sportbegeleiding bij klachten of hulp bij afvallen, bij AquaFit helpen we je graag. We zijn een persoonlijk en gezellig sportcentrum waar je jezelf kunt zijn. Met betrokken en deskundige instructeurs. Een plek waar je op eigen tempo in beweging kunt komen én je resultaat boekt!

We hebben een erg ruim aanbod aan groepslessen, trainingen en voedingsbegeleiding. Wat dacht je van Yoga, Spinning, Body & Mind, Challenge (bootcamp), Step & Shape of het speciale Rug/Nek/Schouder-programma in onze groepslessen-sportzaal. Of misschien is AquaSpinning in het verwarmde zwembad van 33 graden ideaal voor jou. Het warme water is erg aangenaam voor spieren en gewrichten en maakt de lessen ook geschikt voor mensen met spier- of gewrichtsklachten. In zowel het zwembad als de groepsleszalen passen maximaal 15 deelnemers, zodat er op een persoonlijke en aandachtige manier les gegeven wordt. Ga je liever individueel je gang, dan kun je terecht in de fitnesszaal. Dit kan iedere ochtend en avond, zowel mét als zonder begeleiding van een fitnessinstructeur of tijdens ons populaire 30minutenFitness programma. En wat dacht je van onze 1 op 1 Persoonlijke Training? Jouw eigen Personal Trainer die speciaal voor jou een trainingstraject op maat maakt én dit met jou uitvoert.

Ook kun je bij ons terecht voor het succesvolle BenFit-leefstijlprogramma. Hiermee word je persoonlijk begeleid op het gebied van voeding en bewegen. Zo wordt er samen met jou gericht gewerkt aan je leefstijl, gezondheid en fitheid. Veel mensen voelen zich hierdoor vele malen fitter en vielen af op een gezonde en verantwoorde manier.

Meer weten over ons centrum? Neem dan contact op via 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl. Een informatiegesprek of een gratis proefles is altijd mogelijk. We helpen graag!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar