Terug naar nieuwsoverzicht

Ladies Night 7 februari

Beste Ladies,

Het is zover! We organiseren weer een Ladies Night en je kunt je er nu voor aanmelden. De avond begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Er zijn massages, ontspanningslessen en heerlijke hapjes en drankjes. Oftewel: een avond genieten, je laten verwennen en heerlijk ontspannen. Dit kun je alleen doen of je komt samen met een vriendin, zus, moeder, buurvrouw, tante, nicht…

Niet-leden kunnen deelnemen aan de avond als introducé van een bestaand lid; maximaal 1 introducé per lid. De kosten voor leden zijn 39,50 euro en voor niet-leden 44,50 euro (vooraf te betalen). We hebben plek voor maximaal 15 dames.

Je kunt je opgeven via info@aquafitbewegingscentrum.nl, 0544-375289 of bij één van onze medewerkers. Heb je vragen over de avond, laat het ons dan gerust weten. We helpen graag!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar