Terug naar nieuwsoverzicht

Lock down – centrum gesloten

Nederland zit vanaf dinsdag 15 december weer in een harde lock down.

 

CENTRUM GESLOTEN
Dit betekent helaas ook dat ons centrum vanaf 15 december t/m 19 januari volledig gesloten is. Dit geldt voor al onze activiteiten, zowel voor volwassenen als voor kinderen (er is dus ook géén zwemles meer vanaf morgen).

Volwassen sporters let op: net zoals in het voorjaar, gaan we ook nu ons uiterste best doen jullie in beweging te houden! Lees daar hieronder meer over.

DIPLOMA ZWEMMEN
Ouders van zwemkinderen die op zouden gaan voor hun diploma vrijdag 18 dec.: jullie ontvangen uiterlijk woensdag bericht via de AquaFit app in de Zwemles Diploma groep over hoe we dit oplossen. Wij zijn hierover in afstemming met de Nationale Raad Zwemveiligheid en komen terug met een passende, mooie oplossing. Maak jullie geen zorgen.

SPORTEN ONLINE
In beweging blijven en je lijf blijven trainen is ontzettend belangrijk. Wij zetten daarom weer vol in op sporten online, zodat jullie voldoende lesmateriaal hebben om thuis te blijven bewegen:

– YouTube: in november stuurden we jullie de YouTubes van het voorjaar nogmaals toe. Pak deze erbij als je meteen morgen thuis wilt trainen. Volgende week kun je van ons een NIEUWE set YouTube-lessen verwachten in je mailbox. Wij gaan namelijk meteen vol in productie om jullie van nieuwe lessen te voorzien.

– Zoom: net zoals in november gaan we ook nu weer een paar keer per week online live lessen aanbieden via Zoom. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Meld je aan bij de les van je keuze via onze AquaFit app, ook als je twijfelt. Wij kunnen namelijk zien wie zich heeft opgegeven en zullen onze les aanpassen, zodat iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen. Superleuk! De link voor de Zoom-les vind je bij de les in het lesrooster in deze app. Deze wordt toegankelijk zodra je je hebt aangemeldt. De eerste Zoom-les is morgenavond om 19.30 uur. Deze komt later vanavond in de app. Doe je mee?

Dus pak je computer, laptop, tablet of telefoon. Kies een YouTube of Zoom-les en sport ze!

 

Dit was het even voor nu. Wanneer we een nieuwe update hebben, brengen we jullie natuurlijk op de hoogte via deze app. Houd ook onze website en social media in de gaten.

Houd jullie goed, blijf gezond en blijf in beweging! Wij denken aan jullie.

 

Vriendelijke groeten,
het team van AquaFit Bewegingscentrum

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar