Terug naar nieuwsoverzicht

Minder gewicht, méér energie!

Wil je slanker zijn en lekkerder in je vel zitten? Ben je ’s avonds moe en wil je meer energie? Eet je naar jouw idee gezond, maar val je toch niet af? Heb je misschien al veel geprobeerd, maar komt het gewicht steeds weer terug? Dan kunnen wij je helpen!

Op maat gemaakt
Met onze succesvolle, persoonlijke BenFit leefstijlcoaching hebben we al fantastische resultaten behaald. Samen met één van onze coaches Luciënne of Fraukje ga je één-op-één aan de slag. Zij helpen je stap voor stap op weg naar een gezonde leefstijl die bij jou past. Een op maat gemaakt traject van beweging, voeding en ontspanning. Dat werkt!

Cyclus van 12 weken
We bieden onze coaching aan in een cyclus van 12 afspraken in 12 weken. Herhaal de cyclus zo vaak als je wilt en nodig hebt. Na een eerste uitgebreide intake spreken we wekelijks met elkaar af om te meten, te wegen en een nieuw voedingsmenu voor je te maken. Dit menu stellen we op maat voor je samen stellen op basis van jouw leefstijl en je doelstelling. En omdat het “normale” voeding is, kan je hele gezin mee-eten. Daarbij nemen we de tijd om uitgebreid je vragen te beantwoorden en de afgelopen week te evalueren. Wij zijn er immers voor jou en om jou te helpen. Samen werken we aan een leefstijlverandering die maakt dat je afvalt, lekkerder in je vel zit en meer energie krijgt. Bovendien zorgen we er voor dat deze leefstijl je eigen wordt, zodat je het ook na dit traject blijft volhouden.

Zet nu die stap!
Wil je aan de slag met onze één-op-één leefstijlcoaching of meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl. We helpen graag. Voel je welkom!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

57 lessen

Wij bieden maar liefst 57 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar