Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw: AquaGym wo. 20.30

Bewegen is goed voor iedereen. Helaas wordt bewegen een stuk minder makkelijk als je gewrichtsklachten of andere lichamelijke klachten hebt. Behalve wanneer je beweegt in warm water! Warm water ontspant spieren en gewrichten en maakt het bewegen een stuk aangenamer. Veel mensen voelen zich dan ook beter door het bewegen in warm water. En dankzij de vele interesse breiden wij onze lesuren uit. Vanaf heden is er een nieuw AquaGym-uur voor dames én heren op woensdagavond 20.30 uur.

Ons zwembadwater is 33°C. Dit is een weldaad voor je lichaam en helpt spieren en gewrichten soepeler te maken. Zo kun je zónder pijn bewegen en werken aan je gezondheid, spierkracht en houding. Daarnaast is ons zwembad 1,40 meter diep. Dit maakt het zeer geschikt om oefeningen in te doen. In het water voel je je bovendien een stuk lichter dan op het droge en ervaar je geen druk op je gewrichten. Dat beweegt fijn en maakt dat je meer kunt bewegen zonder dat het pijn doet.

Bij ons zijn de deelnemersgroepen klein, variërend van 8 tot maximaal 15 personen. Dit geeft een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer. Het betekent ook dat de instructeurs jou als deelnemer persoonlijke aandacht kunnen geven en oefeningen gericht op jou afstemmen.

Vanwege de vele interesse breiden we onze lesuren uit! Vanaf heden is er een nieuw AquaGym lesuur op woensdagavond 20.30 uur. Je kunt je hiervoor opgeven of vrijblijvend informatie aanvragen. Dit kan via info@aquafitbewegingscentrum.nl of 0544-375289. Eerst een vrijblijvende (gratis) proefles volgen, kan uiteraard altijd.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

57 lessen

Wij bieden maar liefst 57 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar