Terug naar nieuwsoverzicht

NIEUW! Gezonde R/N/S do. 10.00

Wegens vele belangstelling starten we een extra lesuur van onze speciale Gezonde Rug/Nek/Schouder-les: donderdags 10.00 – 11.00 uur. Bij voldoende animo starten we hiermee op donderdag 28 februari. Wil je mee doen? Voel je van harte welkom en geef je op!

Wat is de Gezonde Rug/Nek/Schouder-les?
Een vriendelijke les werken we aan de spierversterking van het hele lichaam. Daarbij is er extra aandacht voor lichamelijke klachten en houding. En doordat we werken aan spierversterking kan jouw lichaam de klachten beter dragen en kunnen ze zelfs verminderen. Je wordt flexibeler, sterker en krijgt een betere houding.

Voor wie is de Gezonde Rug/Nek/Schouder-les?
Heb je klachten in de rug/nek/schouder zone en wil je op een zachte, toegankelijke manier sporten en bewegen? Je lijf sterker maken zodat klachten beter te verdragen zijn of zelfs verminderen? Dan is de Gezonde Rug/Nek/Schouder ideaal voor jou!

Wat vinden andere deelnemers van deze les?
“Dankzij het wekelijks doen van de oefeningen in deze les hoef ik minder naar de fysiotherapeut. Ik ben sterker, flexibeler en heb minder pijn.”

Wil je meer weten, een vrijblijvende en gratis proefles volgen en/of je opgeven? Neem dan contact met ons op via 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

57 lessen

Wij bieden maar liefst 57 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar