Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuw: “Sporter in beeld”

Regelmatig komt in onze nieuwsbrief of op Facebook ons team voorbij. Maar we zijn natuurlijk niets zonder jullie, onze sporters! Daarom leek het ons erg leuk af en toe één van jullie “in beeld” te brengen. Want met zoveel klanten zijn er natuurlijk een heleboel boeiende (sport)verhalen te vertellen! En we trappen af met een hele bijzondere! Namelijk ons jongste, langste lid: Esther Meuwszen.

We interviewden Esther na haar vaste sportmoment op vrijdagavond: de les Perfect Pilates & BOSU. Esther is 39 en maar liefst al 23 jaar lid! Dat maakt dat ze van alle mensen die het langst lid bij ons zijn (meer dan 20 jaar) de jongste is. Ze begon op haar 16e bij ons met aerobics bij instructeurs Angela en Renate (deze laatste werkt inmiddels niet meer bij ons). En in die 23 jaar heeft ze veel verschillende dingen bij ons gedaan: Aerobics, Steps, Yoga, Fit & Shape, AquaGym tijdens haar zwangerschappen en nu de Better Belly en P.Pilates & BOSU. Ook haar 2 zoons hebben ons zwemles gevolgd. Met veel plezier! Zoals Esther vertelt.

Waarom ze bij ons sport? “Dat is het gevoel dat ik hier krijg. Er hangt een goede sfeer en het voelt kleinschalig, niet zo massaal. Het is hier gemoedelijk en plezierig. Ik woon nu in Harreveld, maar ook toen ik in Lichtenvoorde woonde heb ik nooit willen overstappen naar een ander sportcentrum. Hier voel ik echt die persoonlijke noot die jullie geven. Een warme, fijne sfeer met bovendien goed advies!”

Vroeger sportte Esther altijd samen met haar zus Wendy. Dat was ook echt haar sportmaatje en daarmee haar stok achter de deur. Nu komt ze samen met een vriendin omdat het gezellig is of gewoon alleen. Haar redenen om te sporten zijn momenteel het tegengaan van rugklachten en ter pure ontspanning. Daarom de combinatie van Better Belly en P.Pilates & BOSU.

Heb je tot slot nog een tip voor ons Esther? “Jullie terugkerende evenement de ‘Ladies Night’ vond ik altijd erg leuk. Als jullie die nog weer eens kunnen organiseren…?” Goed idee! Daar gaan we mee aan de slag. Dankjewel Esther voor dit leuke interview!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar