Terug naar nieuwsoverzicht

Onze 3 Yoga-vormen

Wist je dat… Wij 3 vormen van Yoga aanbieden?

  • Onze reguliere Yoga met aspecten van Tai Chi, Asthanga (power) Yoga en Pilates. Een fijne les waarbij je stevig werkt, de kracht en soepelheid van je lichaam verbetert en je tegelijkertijd ontspanning ervaart.
  • Onze Body & Mind, een mildere versie van onze reguliere Yoga waarbij er ook aandacht is voor stretching en ontspanningsoefeningen. We staan bewust stil bij lichaam en geest.
  • En tot slot onze Perfect Pilates & BOSU waarbij de focus m.n. ligt op de buik- en rugspieren. We werken gericht aan de stabiliteit van ons lijf, kracht, houding en soepelheid.

Ben je benieuwd en wil je eens ervaren hoe deze lessen zijn? Voel je dan van harte welkom om vrijblijvend een proefles te volgen. Twijfel je welke les het meest geschikt zou zijn voor jou? Dan helpen we je graag! Vraag ons gerust om meer informatie en/of advies: info@aquafitbewegingscentrum.nl of 0544-375289.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar