Terug naar nieuwsoverzicht

Pak het sporten weer op!

Ben je van plan om na de zomervakantie het sporten weer op te pakken? Goed idee! Zoek je hiervoor een sportcentrum met medewerkers die bevlogen liefhebbers zijn? Met een team dat betrokken en ervaren is? Een plek waar ze je bij naam kennen en het belangrijk vinden dat je resultaat haalt en het naar je zin hebt? Dat ben je bij ons aan het juiste adres!

Hobby wordt werk
Vanaf 1993 bestaat AquaFit Bewegingscentrum. Met een enorme passie voor bewegen en gezondheid maakte oprichter Angela Baumann van haar hobby haar werk. Ruim 25 jaar later is AquaFit Bewegingscentrum uitgegroeid tot een uitgebreid sportcentrum en een team van 13 medewerkers.

Allround
Ons bewegingscentrum biedt maar liefst 57 groepslessen per week. Denk aan Yoga, Power krachttraining, Challenge Bootcamp, Fitness het gezonde Rug/Nek/Schouder programma, Spinning, 30minutenFitness, AquaGym en Personal Training 1 op 1. Ook bieden we leefstijlcoaching. Dus wil je afvallen, aan je conditie, kracht of fitheid werken of gewoon lekker sporten? Wij helpen je graag!

Klant is koning
Ons uitgangspunt is altijd dat klanten het naar hun zin hebben. Dat ze goede resultaten behalen en even lekker dat uurtje sporten voor zichzelf hebben. Onze trainingen zijn daarom van hoge kwaliteit en we onderhouden graag persoonlijk contact. We vinden het belangrijk om te luisteren en met jouw wensen een juist beweegprogramma aan te bieden. We horen vaak van onze klanten: ik mag hier zijn wie ik ben; ik voel me thuis. Een groter compliment kunnen we niet krijgen! Kom je daarom een keertje langs? We zien je graag.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl. Een vrijblijvend informatiegesprek of een gratis proefles is altijd mogelijk. Voel je welkom!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar