Terug naar nieuwsoverzicht

Puntjes op de i Weken

Herken je dat? Van die momenten dat je weer even die puntjes op de i wilt zetten? Even weer wat regelmaat in het sporten wilt krijgen en letten op wat je eet? Een paar kilootjes eraf en/of wat strakker in je lijf?

Wij horen het vaak en helpen je graag. Daarom hebben we nu de speciale: Puntjes op de i weken!

In de periode van 3 t/m 14 april gaan wij je helpen met die puntjes. Plan in die weken voor 7,50 euro een afspraak met ons en dan nemen we het door tijdens een gesprek van 30 minuten:

 • Wat zijn jouw gezondheidsgetallen nu?
  Gewicht, vetpercentage, buikvetwaarde, metabolische leeftijd, etc.
 • Wat zeggen deze getallen over je gezondheid en fitheid?
 • Welke punten wil je zetten?
  Wat strakker in je lijf? Afvallen? Meer conditie? Noem het maar…
 • Hoe kun je dat het beste doen?
  Welke sport? Hoe vaak? Letten op je voeding? En hoe dan?
 • Hoe houd je die punten op de i vast?

De afspraak is met één van onze leefstijlcoaches Luciënne, Angela of Fraukje en is alleen voor klanten van ons centrum. Je kunt de afspraak maken aan onze bar, via info@aquafitbewegingscentrum.nl of 0544-375289. Even de puntjes op de i met het heerlijke voorjaar in zicht! Doe je mee?

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

55 lessen

Wij bieden maar liefst 55 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar