Terug naar nieuwsoverzicht

Smoothie met bleekselderij

Bij het woord “bleekselderij” trekken de meeste mensen vaak een vies gezicht… “Dat ga je toch niet zo kaal en rauw eten..” En toch is het een ontzettend gezonde groente die veel voor je lijf doet. Wat dacht je daarom van een heerlijk frisse smoothie! Je zult verrast zijn over hoe lekker het smaakt… Echt!

Nodig:
4 stengels bleekselderij
1 hand afalfa
1 appel
1 banaan
water

Doen:
Schil de appel en banaan en doe in de blender. Voeg water toe tot de hoogte van het fruit en blend het geheel tot een egale massa. Voeg daarna de bleekselderij (gewassen en in stukken) en de afalfa toe en blend wederom tot een egale massa. Vind je de smoothie te dik, voeg dan wat extra water toe. Smakelijk!

Lees hier meer over gezonde leefstijl en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen

Bron: 70 groene smoothies

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar