Terug naar nieuwsoverzicht

Speciale Actie!

De “PEERtoffe Loat ow niet Kisten” verrassing door AquaFit Bewegingscentrum

Speciaal voor álle klanten van AquaFit Bewegingscentrum hebben wij iets moois opgezet. Zo aan het eind van 2020 kun jij namelijk iemand in het zonnetje zetten! Iemand voor wie dit jaar een moeilijk jaar was. Door Corona of om andere redenen. Wie verdient volgens jou de superspeciale “PEERtoffe Loat ow niet Kisten” verrassing? Geef diegene op en wie weet ontvangt diegene dit mooie cadeau!

 

Wat is de “PEERtoffe Loat ow niet Kisten” verrassing?
Allereerst een Stamppot Spektakel Kist van Loat ow niet Kisten. De mensen achter Loat ow niet Kisten zeggen: “Een positieve boodschap, da’s goed veur de moed!” En met dit mooie idee vullen zij kisten vol heerlijke ingrediënten. Waaronder dus de Stamppot Spektakel Kist.

Máár, dat is nog maar de helft van de verrassing! De Stamppot Spektakel Kist wordt namelijk bezorgd door het theaterduo van PEERtof Theater. Deze 2 dames verzorgen bij de door jou opgegeven persoon voor de deur (geheel Corona-proof) een persoonlijk stuk theater van ongeveer 15 minuten. Waarbij diegene in het zonnetje wordt gezet en een hart onder de riem krijgt. Hoe leuk!

Hoeveel van deze verrassingen geven we weg?
2

Hoe doe je mee?
Deze actie is exclusief voor klanten van AquaFit Bewegingscentrum. Dit betreft iedereen die klant is bij AquaFit; sporters – zwemouders/zwemkinderen – BenFit-deelnemers.

Als klant kun jij een ander opgeven voor deze verrassing (dit mag ook een niet-klant zijn). Iemand waarvan jij vindt dat hij/zij deze verrassing verdient. Geef diegene op vóór 6 december via info@aquafitbewegingscentrum.nl en vermeldt hierbij het volgende:

–       Jouw naam (ben je een zwemouder, dan ook de naam van je zwemkind)
–       De naam van diegene die de verrassing verdient
–       De reden waarom diegene de verrassing verdient

Let op: i.v.m. de persoonlijke bezorging van de verrassing is het van belang dat de persoon in kwestie in een straal van 15 km rond Harreveld woont.

Hoe kiezen we de “winnaars”?
Met het hele AquaFit team buigen we ons over de inzendingen en kiezen we 2 “winnaars”.

 

Wie verdient deze enorm leuke verrassing? Stuur jouw inzending vóór 6 december naar info@aquafitbewegingscentrum.nl .

De bezorging van de PEERtoffe Loat ow niet Kisten verrassing (inclusief persoonlijk theater) vindt plaats op vrijdagavond 18 december. Een andere datum is niet mogelijk.  
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar