Terug naar nieuwsoverzicht

Sporten tijdens de lockdown

Ook tijdens de lockdown kun je bij en met ons sporten. Waarom wachten tot de lockdown voorbij is? Werken aan je fitheid en gezondheid is ontzettend belangrijk, juist nu! Lees hier wat wij tijdens deze lockdown voor je kunnen doen of neem direct contact met ons op. 

 

1 op 2 buitentrainingen
We verzorgen 1:2 trainingen buiten onder onze tentoverkapping. Dit betekent dat 1 instructeur training geeft aan 2 deelnemers. En dat voor onze normale abonnementsprijs! De trainingen zijn buiten en vanzelfsprekend op veilige afstand van elkaar. En dankzij onze overkapping sta je altijd droog. De buitentrainingen boek je via onze speciale app.

Cycle
Ook buiten Cyclen kan! Wij zetten een fiets voor je klaar (onder onze overkapping) en via YouTube volg je een Cycle-training van onze eigen instructeurs Noortje en Roel. Wil je Cyclen, dan kun je ons mailen op info@aquafitbewegingscentrum.nl.

1 op 1 wandelen
Is buiten sporten voor jou niet geschikt? Maar wil je wel (op 1,5 meter afstand) met iemand wandelen? Dan kun je je via info@aquafitbewegingscentrum.nl opgeven voor een AquaFit wandeling met één van onze instructeurs. Superleuk!

Online sporten 
Liever sporten vanuit je eigen huis? Dat kan! Via Zoom verzorgen we wekelijks verschillende live lessen, denk aan Yoga, BodyShape en Power krachttraining. Aanmelden voor een Zoom-les doe je via onze app.

Ook kun je thuis sporten met onze eigen instructeurs via ons speciale YouTube-kanaal. Tientallen lessen hebben we speciaal voor jou opgenomen, zodat jij ze kunt volgen vanuit je eigen huis op een moment dat het jou uitkomt. Ideaal! Meer weten? Mail ons dan op info@aquafitbewegingscentrum.nl.

Personal Training
Ook buiten 1 op 1 trainen met onze personal trainer Chantal kan doorgaan tijdens deze lockdown. Wil jij het maximale uit je training halen en heel gericht aan de slag gaan? Mail ons dan op info@aquafitbewegingscentrum.nl en Chantal neemt contact met je op voor meer informatie.

Happy New You aanbod: Leefstijl- en voedingscoaching tijdens de lockdown
Met ons leefstijl- en voedingsprogramma werk je gericht aan je gezondheid, fitheid en energie. Beweeg, eet gezond en voel je geweldig! Begin tijdens de lockdown met ons succesvolle, op maat gemaakte BenFit leefstijlprogramma. Ons programma is namelijk ideaal om je op afstand te begeleiden. Dit doen we middels Zoom- en/of telefonische afspraken. Via e-mail sturen we je jouw eigen op maat gemaakte voedingsprogramma’s toe. Zo kun jij meteen aan het begin van dit nieuwe jaar een goede start maken en werken aan je gezondheid. Voor dit moment hebben we zelfs een speciaal Happy New You aanbod om 2021 goed te beginnen. Meer informatie? Mail ons op info@aquafitbewegingscentrum.nl of bel op 0544-375289.

Lid worden en/of meer weten?
Wil je met als velen anderen ook tijdens deze lockdown met ons sporten? En werken aan je fitheid, gezondheid en energie? Voel je dan van harte welkom! Neem contact met ons op via 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl. We helpen je graag.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar