Terug naar nieuwsoverzicht

Step wordt Step & Shape

Ons centrum bestaat bijna 25 jaar en al vanaf het allereerste begin hebben we de Step-les op ons lesrooster staan. De laatste jaren merken we dat er steeds meer vraag is naar een andere soort les en daarom is het tijd de Step-les te veranderen. Er veranderen 2 dingen met ingang van 1 april:

– Step maandagavond 19.30 wordt Step & Shape
Een combinatie van Step en krachtoefeningen, dat is Step & Shape! 30 Minuten Steppen en daarna 30 minuten krachtoefeningen om de spierkracht in je hele lichaam te versterken. Oftewel uithoudingsvermogen gecombineerd met spierkrachttraining. Door deze verandering wordt de les toegankelijker en voor meer mensen geschikt. Kom het gerust proberen, ook als je normaal niet stept! Kom je meestal naar de Fit & Shape? De Step & Shape lijkt hierop qua opbouw van de les, maar is net een tandje intensiever door het gebruik van de Step.

– Step woensdagavond 20.30 uur wordt Challenge
Deze populaire training staat al op ons rooster op donderdag 18.30 uur, om de week op zaterdag om 09.00 uur en nu dus ook op de woensdagavond! Een leuke, pittige circuittraining die (explosieve) kracht en conditie-oefeningen combineert en geschikt is voor iedereen zonder klachten. Voel je welkom!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

55 lessen

Wij bieden maar liefst 55 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar