Terug naar nieuwsoverzicht

Thuis sporten tijdens Coronacrisis

Beste Sporter,

Vanwege overheidsmaatregelen omtrent het Coronavirus hebben wij ons centrum (gedwongen) moeten sluiten tot en met in ieder geval 6 april. Via onze website en Facebook-pagina houden we je hiervan op de hoogte.

Om je toch buiten ons centrum van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport en gezondheid. FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen (van jong tot oud). Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding.

Dinsdag 17 maart hebben wij onze leden hierover een mail gestuurd. Heb je deze niet ontvangen? Mail ons dan op info@aquafitbewegingscentrum.nl en we sturen je binnen enkele dagen alsnog de betreffende mail toe.

We hopen van harte dat deze onzekere tijd gauw voorbij is en we je weer gauw in ons centrum mogen ontvangen.

 

 

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

60 lessen

Wij bieden maar liefst 60 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar