Terug naar nieuwsoverzicht

Update: Mondkapjes in ons centrum

Mondkapjesbeleid:

N.a.v. het nieuwe overheidsadvies en de vragen van klanten die we kregen de afgelopen dagen, bij deze een update over mondkapjes dragen binnen in ons centrum.

Ja, n.a.v. het nieuwe overheidsadvies moedigen wij jullie aan om mondkapjes te dragen in ons centrum. Dit geldt zowel voor de sporters als voor de zwemouders. Voor kinderen onder de 13 jaar geldt dit niet.

Nee, je hoeft geen mondkapje te dragen tijdens het sporten. In de hal, omkleedruimtes en andere ruimtes (BenFit-spreekkamer bijv.) geldt het advies wel. Zie ook https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes (onder Vragen over locaties).

Het advies is om je mondkapje te dragen als je binnenkomt, als je je omkleedt en als je naar de Fitness/Cycle/Groepslessen-zaal loopt. Eenmaal op je plek in de zaal (in de groepslessenzaal nadat je je materiaal hebt gepakt) kun je je mondkapje afdoen zodra je begint met sporten.

Voor Aqua-sporters geldt dat ze hun mondkapje in de omkleedruimte kunnen afdoen, zodra het tijd is om de Zwemzaal te betreden. Tot die tijd is het advies om je mondkapje op te houden. Blijf bij het betreden van de Zwemzaal en bij het instappen van het zwembad afstand houden tot elkaar.

We moedigen je aan om je mondkapje weer op te doen, zodra je les of training is afgelopen (en voor Aqua-sporters zodra je de omkleedruimte weer betreedt).

Misschien overbodig om te zeggen, maar: een mondkapje is geen vervanging van de anderhalve meter afstand. Het is een extra maatregel. Dus blijf ook met mondkapje op die afstand houden tot elkaar en tot onze medewerkers alsjeblieft.

Dankjulliewel voor jullie begrip en medewerking. Op naar weer een sportieve week! Samen werken aan kracht, conditie, flexibiliteit en fitheid. Wij hebben er zin in!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar