Terug naar nieuwsoverzicht

Update n.a.v. persconferentie

Volledige update n.a.v. nieuwe Corona-maatregelen ingaande 15 oktober:

— Let op omkleedruimtes Fitness-, Groepslessen-, Cyclezaal gesloten —

Beste klanten,

We zijn enorm opgelucht en blij dat we al onze trainingen en groepslessen (voor volwassenen en kinderen) kunnen blijven verzorgen zoals we de afgelopen tijd deden. Hierin verandert niets. De overheid merkt “fitness” namelijk aan als een individuele sport. En alles dat wij doen in ons centrum valt onder “fitness”. Dit geldt ook voor onze groepslessen. De Aqua- en Zwemleskant van ons centrum valt niet onder fitness. Maar ook voor die kant kunnen we de groepsgroottes blijven hanteren zoals de afgelopen tijd.

De aangescherpte richtlijn voor de Fitness- en Zwembadbranche m.b.t. groepsgrootte is namelijk: maximaal 30 personen per ruimte op 1,5 meter afstand. En dat hanteerden wij al (maximaal 6, 10 of 11 afhankelijk van de zaal). Hierin verandert dus niets.

Wel zijn er een aantal andere veranderingen die ingaan vanaf donderdag 15/10:

– De omkleedruimtes voor Fitness-, Groepslessen- en Cyclezaal moeten gesloten worden. Iedereen die daar een training of les volgt, vragen we dus net als een paar maanden geleden om in zijn of haar sportoutfit naar AquaFit te komen. Je kunt je bij ons niet omkleden. Schoenen kun je voor de les/training wisselen in de balieruimte en na de les in de zaal of balieruimte. Al je spullen (tas en jas) neem je mee de zaal in en leg je aan de zijkant neer. Neem daarom alsjeblieft zo min mogelijk mee. Voor eventuele nat geregende jassen: denk aan een plastic tas.

– Is je les in de Groepslessenzaal afgelopen? Verlaat ons centrum dan weer via de wit/blauwe zijdeur meteen links als je uit de zaal komt.

– De omkleedruimtes voor het Zwembad blijven geopend en in gebruik zoals nu. Hier verandert niets.

– De douche in de Zwemzaal moet wederom worden afgesloten. Er mag namelijk niet meer gedoucht worden.

Tot slot: kom alsjeblieft zo kort mogelijk van te voren naar ons centrum. Zeker de deelnemers van onze lessen in de Fitness-, Groepslessen- en Cyclezaal die niet hoeven om te kleden: kom alsjeblieft maximaal 5 minuten van te voren. Zo voorkomen we dat er te veel mensen in de balieruimte zijn die wachten totdat ze de zaal in kunnen. We moeten immers de 1,5 meter afstand blijven handhaven. En dat wordt lastiger als iedereen moet wachten in de balieruimte. Kom je 5 minuten voor aanvang, dan kun je vrijwel meteen de zaal in en daar is ruimte genoeg.

Dit is het voor nu! Even weer scherp op de maatregelen zoals ze een paar maanden geleden waren + natuurlijk het dringende advies van de overheid om voor en na je les/training een mondkapje te dragen. Zo kunnen we samen blijven sporten en blijven werken aan onze fitheid en gezondheid.

Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking. Op naar je volgende sportmoment!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar