Terug naar nieuwsoverzicht

Bijeenkomst: Voeding, ik & mijn gezin

Op verzoek van meerdere klanten organiseren wij de bijeenkomst: “Voeding, ik & mijn gezin”. Zaterdag 13 april 10.30 – 12.00 uur in ons centrum. Voel je welkom!

We weten allemaal wel dat gezond eten belangrijk is. Maar soms zien we door alle bomen het bos niet meer. Ten eerste al die hypes! Mag je nou wel of geen zuivel? En maakt brood je nou wel of niet dik? En vlees… Moet ik dat minderen? En als ik wil minderen, hoe doe ik dat dan verantwoord ook voor mijn kinderen die in de groei zijn?

En dan onze tieners? Die bepalen steeds meer zelf wat ze eten, vooral onder schooltijd (in de kantine, even snel naar de supermarkt of zoals tegenwoordig in is: naar de Mac!). Hoe maak ik hen duidelijk dat het belangrijk is verantwoord te kiezen? En hoe doe je dat eigenlijk? En wat zijn eigenlijk verantwoorde tussendoortjes? En snacken en snoepen moet kunnen op z’n tijd… Maar hoe houd ik de balans voor mezelf en voor mijn gezin?

Op dit soort vragen en meer, krijg je antwoord in onze laagdrempelige bijeenkomst. We bespreken voeding op zich, het maken van keuzes, balans houden en gaan bijvoorbeeld etiketten lezen.

Wanneer:     Zaterdag 13 april 10.30 – 12.00 uur*
Waar:            Bij AquaFit Bewegingscentrum
Kosten:         17,50 p.p. Kom je met partner of kind dan is het per gezinsduo 30,-

Opgeven kan via 0544-375289, info@aquafitbewegingscentrum.nl of bij één van onze medewerkers in ons centrum. Vraag ons ook gerust om meer informatie. Voel je welkom!

 

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

57 lessen

Wij bieden maar liefst 57 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar