Terug naar nieuwsoverzicht

Zat. 29/9: Test het Uit!

Zaterdag 29 september organiseren wij in ons centrum Test het Uit! Een pérfecte dag om onze groepslessen te testen en/of vrijblijvend kennis met ons te maken. Tijdens Test het Uit! geven we namelijk maar liefst 9 groepslessen achter elkaar en lanceren we de nieuwste edities van onze kwartaalprogramma’s. Een soort lessenmarathon. Superleuk! Ook ben je van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken en informatie te ontvangen over wie we zijn en wat we jou kunnen bieden.

Tevens is deze dag ideaal om een informatiegesprek te plannen voor Train 1 op 1, ons BenFit Leefstijlprogramma of om meer informatie te krijgen over ons centrum en te ontdekken welke beweging voor hen het meest geschikt is. Daarbij houden we open huis voor iedereen die nieuwsgierig is naar ons. Kom dus gerust lekker binnen wandelen.

Doe je mee met lessen, dan maak je trouwens kans op een goody bag. Ook steun je met je deelname een goed doel! Hoe meer lessen je volgt, hoe meer geld in de pot. Voor iedere deelname aan een les doneren wij 2,- aan Spieren voor Spieren. Ben je lid van ons en neem je een nieuw iemand mee? Dan zetten we eenmalig zelfs de verdubbelaar in!

Geef je op voor de lessen die je wilt volgen óf plan een gesprek in (maar vrijblijvend binnen komen lopen kan natuurlijk ook!). Opgeven kan bij de balie, per telefoon op 0544-375289 of mail naar info@aquafitbewegingscentrum.nl. Vol = Vol. Hieronder vind je het schema van de groepslessen die dag. Het wordt ontzettend leuk en wij hebben er enorm zin in. Doe je mee?

07.30 uur AquaSpinning
08.30 uur Power
09.20 uur Fit & Shape
09.30 uur ♦NIEUW groepsles in de Fitnesszaal♦
30 min. Fitness
10.10 uur Cycle
10.10 uur Body & Mind
11.00 uur Step & Shape
11.00 uur ♦NIEUW groepsles in de Fitnesszaal♦
30 min. Fitness
11.50 uur Yoga
12.40 uur Challenge

Tijdens Test het Uit! presenteren we de verkorte (40 min.) versie van iedere les, zodat we die dag zoveel mogelijk kunnen aanbieden. 

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

57 lessen

Wij bieden maar liefst 57 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar