Slanker worden, lekkerder in je vel zitten en meer energie?
  • Wij bieden leefstijlcoaching op maat.
  • Afvallen op een gezonde, verantwoorde manier met normale voeding.
  • Een coach die luistert, begrijpt en inzicht geeft.

Afvallen; met leefstijlcoaching óf zelfstandig

Wil je slanker zijn en lekkerder in je vel zitten? Ben je ’s avonds moe en wil je meer energie? Heb je misschien al veel geprobeerd maar komt het gewicht steeds weer terug? Dan kunnen wij je helpen!

Gewicht verliezen op een gezonde manier die bij jou past én dit gewichtsverlies er ook daadwerkelijk afhouden. Daar gaat het om, toch? Wij bieden jou onze persoonlijke BenFit leefstijlcoaching. We luisteren naar je en helpen je af te vallen op een manier die bij jou past en die jou daadwerkelijk vooruit helpt. Een op maat gemaakt traject met gezonde, normale voeding en een frisse dosis beweging.

Als je wilt afvallen met sporten, kun je bij ons kiezen voor een traject met een-op-een begeleiding of je gaat zelfstandig aan de slag door bij ons te bewegen. Meer informatie hierover vind je hieronder. Uiteraard kun je ons ook bellen of mailen voor meer informatie.

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar