Terug naar Afvallen

Leefstijlcoaching

Eet je naar jouw idee gezond, maar val je toch niet af? Weet je eigenlijk heel goed waardoor het komt dat je (iets) te zwaar bent, maar lukt het je niet om dat te veranderen? Wil je slanker zijn, lekkerder in je vel zitten en meer energie? Wij helpen je!

Lees hier hoe anderen onze hulp ervaren hebben.

Op maat gemaakt

Met onze succesvolle, persoonlijke BenFit leefstijlcoaching hebben we al fantastische resultaten behaald. Samen met één van onze coaches, Angela, Luciënne of Fraukje ga je één-op-één aan de slag. Zij helpen je stap voor stap op weg naar een gezonde leefstijl die bij jou past. Een op maat gemaakt traject. Dat werkt!

Cyclus van 12 weken

We bieden deze coaching aan in een cyclus van 12 afspraken in 12 weken. Herhaal de cyclus zo vaak als je wilt en nodig hebt. Na een eerste uitgebreide intake spreken we wekelijks met elkaar af om te meten en te wegen. Daarbij nemen we de tijd om uitgebreid je vragen te beantwoorden en de afgelopen week te evalueren. Wij zijn er immers voor jou en om jou te helpen. Samen werken we aan een leefstijlverandering die zorgt dat je afvalt, lekkerder in je vel zit en meer energie krijgt. Bovendien zorgen we er voor dat deze leefstijl je eigen wordt, zodat je het ook na dit traject blijft volhouden.

Zet nu die stap!

Wil je aan de slag met onze één-op-één leefstijlcoaching? Meld je dan hier aan of neem contact op via 0544-375289. Dat mag natuurlijk ook als je eerst nog meer informatie wilt. We helpen graag. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar