Wat is nou echt gezond eten? En betekent gezond eten dat je nooit meer iets lekkers mag? Het antwoord op deze laatste vraag is: natuurlijk wel, graag zelfs! Hoe dit precies zit en wat voor jou het beste is, daar helpen wij je graag bij.

Lees hier hoe anderen onze hulp ervaren hebben.

Succesvol en blijvend afvallen

Dat gezonde voeding essentieel is om af te vallen, is vast bekend. Maar hoeveel mag je eten en hoe vaak per dag? Hoe overleef je feestjes, uitjes en bijzonderheden? Natuurlijk wil je ook mee blijven doen…! Heel wat mensen zijn je voorgegaan en boekten uitstekende resultaten met onze persoonlijke BenFit leefstijlcoaching. Ook jou helpen we graag om het gewicht te bereiken waar jij blij van wordt.

Zet nu die stap!

Wil je zorgen dat je weer lekker in je vel komt? Meld je dan hier aan of neem contact op via 0544-375289. Dat mag natuurlijk ook als je eerst nog wat meer informatie wilt. We helpen graag. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar