Terug naar Bewegen

30minuten Fitness

In 30 minuten een fijne, stevige training die toegankelijk is voor iedereen. Dat is onze 30 minuten Fitness! Onder begeleiding van één van onze instructeurs train je 30 minuten in onze Fitnesszaal. Op de toestellen en middels losse oefeningen met bijvoorbeeld een bal, matje, step of bosu. Iedere oefening doe je op aangegeven tijd in eigen tempo en daarna wissel je door naar de volgende. Zo zijn er verschillende oefeningen die je achter elkaar doet waarbij de nadruk ligt op kracht. Na een korte pauze doe je alles nog een keer. Je doet de oefeningen op eigen tempo en eigen niveau. Onze instructeur helpt je daarbij. Ze legt de oefeningen uit, geeft aanpassingen waar nodig en daagt je uit het maximale uit jezelf te halen. Want daar gaat het om! In een korte tijd stevig trainen op jouw niveau en met een flink voldaan gevoel naar huis. Oftewel: Fit in 30 minuten!

Voorafgaand aan de training doe je op eigen initiatief je warming up in de Fitnesszaal (op bijvoorbeeld fiets of loopband), zodat je goed opgewarmd bent als de 30 minuten training begint.

“Het is een hele afwisselende les. Ik vind het een hele mooie manier van trainen omdat het efficiënt, motiverend en gezellig is!” 

Meer weten? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers of neem contact op via 0544-375289 of info@aquafitbewegingscentrum.nl. Voel je welkom!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar