Terug naar Bewegen

AquaSpinning Zwembad

Conditietraining in warm water

Wil je een betere conditie? Houd je van een afwisselende, uitdagende en toch eenvoudige training? Dan is Aquaspinning iets voor jou!

Ook als je lichamelijke klachten hebt, zoals aan knie of rug, dan kan AquaSpinning geschikt voor je zijn. In 45 minuten train je vooral je conditie, maar doe je ook krachtoefeningen voor je hele lichaam.

“Wat is dit leuk zeg! Heerlijk om zo in het warme water hard te werken en te merken dat je conditie echt verbetert. Afwisselende muziek, verschillende oefeningen en een enthousiaste instructeur. Ik ben fan!”

Waarom AquaSpinning bij AquaFit?

  • Onze instructeur daagt jou uit en helpt je effectief én optimaal te trainen.
  • Je verbetert je conditie en merkt dat je het steeds beter kunt volhouden.
  • Tijdens de les verhoogt je vetverbranding.
  • Dankzij de opwaartse druk van het water is AquaSpinning ideaal bij bijvoorbeeld knieklachten. Je hebt namelijk minder druk op je gewrichten.
  • Ons warme water van 33 graden voelt heerlijk!

 

Ja! Ik wil AquaSpinning uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze AquaSpinning dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar