Terug naar Bewegen

Cycle Cyclezaal

Verbeter je conditie, verhoog je vetverbranding

Wil je jouw conditie verbeteren én afslanken? Houd je van stevig werken en heerlijk zweten? Ben je op zoek naar net die extra uitdaging? Dan is onze Cycle geschikt voor jou!

Met dit indoorfietsprogramma werk je aan een betere conditie, sterke been- en bilspieren en verhoog je jouw vetverbranding. Onze instructeur neemt je mee langs bergen en dalen en laat je iedere week net een beetje harder werken. De muziek is opzwepend en afwisselend. Optimale ontspanning door stevige inspanning, dat is onze Cycle!

“Hard werken, zweten, net dat tandje extra geven door de motivatie van de coach en lol maken met de groep. Dat is Cycle voor mij en ik hou ervan!”

Waarom Cycle bij AquaFit?

  • Onze instructeur daagt jou uit en helpt je effectief én optimaal te trainen.
  • Deze les is geschikt voor ieder niveau, omdat de instructeur de les aan jouw instapniveau aanpast. Zo train je optimaal naar jouw kunnen.
  • Je conditie verbetert en daarmee vergroot je jouw uithoudingsvermogen.
  • Door het harde werken aan conditie en bil- en beenspieren verhoog je jouw vetverbranding. Cycle is dus ideaal als ondersteuning bij afslanken.
  • Je geeft net wat meer door de instructeur, de opzwepende en afwisselende muziek.

 

Ja! Ik wil Cycle uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze Cycle dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar