Terug naar Bewegen

Step & Shape Sportzaal

Verbeter je conditie en versterk je spieren

Wil je een betere conditie? Werken aan een strakker lijf met sterkere spieren? En houd je van stevig werken op motiverende muziek? Dan past onze Step & Shape bij jou! Train in 30 minuten je conditie met heerlijke Step moves en werk daarna 30 minuten aan je spierkracht.

“Ik houd van Steps en het zweten dat daarbij hoort. Hiermee kan ik heerlijk uit m’n dak gaan. En omdat we ook krachtoefeningen doen, is Step & Shape voor mij de perfecte combinatie!”

Waarom Step & Shape bij AquaFit?

  • Onze instructeur daagt jou uit waardoor je effectiever én optimaler traint.
  • Dankzij Step & Shape verhoogt je vetverbranding flink.
  • Een totaaltraining doordat je conditie- en krachtoefeningen combineert.
  • Je werkt aan: conditie, kracht, balans en motoriek.
  • Je merkt dat je steeds beter en sterker wordt.
  • Het is lekker zweten op energieke muziek!

 

Ja! Ik wil Step & Shape uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze Step & Shape dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar