Terug naar Bewegen

Yoga Sportzaal

Verbeter kracht, flexibiliteit, balans en ontspanning

Zoek je een fijne les waarbij je werkt aan een soepel lichaam? Een les waarbij je rust en ontspanning vindt? En tegelijkertijd toch ook stevig werkt en de kracht van je lichaam verbetert? Dan is Yoga ideaal voor jou!

Met Yoga doe je oefeningen om de kracht, flexibiliteit en balans van je lichaam te verbeteren. Naast deze oefeningen voor je lijf, wordt ook de “geest” getraind. We richten ons samen op ademhaling, concentratie en meditatie.

“Tijdens Yoga bij AquaFit wordt er flink gewerkt. Je merkt dat je steeds beter en soepeler wordt met de oefeningen. Een rustige, maar intensieve training die je echt even doet stilstaan. Fijn!”

Waarom Yoga bij AquaFit?

  • Onze instructeur helpt jou effectief én optimaal te trainen, en rust te vinden.
  • Door de oefeningen word je sterker en soepeler.
  • Een uurtje echt voor jezelf waarbij je lekker werkt én ontspant.
  • De les eindigt altijd met 15 minuten volledige ontspanning, concentratie en meditatie. Weet je nog niet hoe dat moet? Dan helpen we je hier graag bij.
  • Onze Yoga is een toegankelijke manier om aan je lichaam én geest te werken.
  • De rustige muziek helpt je te concentreren en geeft net dat beetje extra.

 

Ja! Ik wil Yoga uitproberen

Heb je genoeg gelezen en wil je lekker aan de slag? Probeer onze Yoga dan vrijblijvend met een proefles. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Toon meer
Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar