Terug naar Lichamelijke klachten

Knie- en Heupklachten

Heb je snel last van je knieën of heupen? Door slijtage, ziekte, ongeluk of een blessure? Knie en heupklachten zijn er helaas in veel varianten. Iedere variant vraagt om een andere benadering. Wij helpen je op een veilige manier te ontdekken welke vorm van beweging jou het beste past.

Blijf sterk, soepel en fit

Het komt vaak voor; knie- en heupklachten als gevolg van bijvoorbeeld hardlopen, een ongeluk(je), slijtage en ouderdom. Door te trainen, zorg je dat de spieren in benen, billen, buik en rug sterker worden waardoor de zwakke plek in je knie of heup beter te verdragen is. Er zijn voorbeelden die aantonen dat klachten verminderen. We kiezen samen voor een manier van bewegen die is afgestemd op de aard van jouw klachten. AquaGym, AquaSpinning (door de opwaartse druk van het water ervaar je minder druk en pijn op je knieën en/of heupen), Fitness en Power komen het meest in aanmerking.

Uiteraard raden we eerst aan om huisarts of fysiotherapeut te bezoeken. Heb je een fysiotherapietraject afgerond of ben je nog in behandeling, maar op zoek naar een geschikte plek om te werken aan je herstel? Dan ben je bij ons aan het perfecte adres. We hebben veel ervaring met hersteltrajecten en luisteren goed naar het advies dat jij hebt meegekregen van je therapeut of arts.

Ja! Ik wil graag bewegen

Heb je genoeg gelezen en wil je bewegen? Probeer dan vrijblijvend een proefles of neem contact op voor meer informatie en om kennis te maken. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289. Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar