Voel je je niet lekker in je vel? Zit je buik in de weg? Ben je te zwaar en wil je er iets aan doen? Wij zetten onze ervaring graag voor je in. Dus ook als je niet weet waar je moet beginnen, ben je bij ons 100% aan het goede adres.

Advies op maat

Overgewicht bestaat in vele soorten en maten. Van buikvet dat een beetje in de weg zit tot de extra kilo’s die een hevig gezondheidsrisico vormen en waarbij Diabetes een rol speelt. Wat jij het beste kunt doen aan jouw overgewicht, daar helpen wij je graag bij. Je kunt bij ons zelfstandig aan de slag of wij begeleiden je gericht op weg naar jouw ideale gewicht. Veel klanten die willen werken aan hun (over)gewicht kiezen voor de BenFit-leefstijlcoaching. Hierbij begeleidt één van onze deskundige coaches, Angela, Luciënne of Fraukje, je wekelijks. Zij helpen je een gezonde en duurzame leefstijlverandering te ontwikkelen.
Ook zijn er andere manieren waarop je kunt werken aan je overgewicht. We luisteren graag naar jouw verhaal en geven je een op maat gemaakt advies. Want dat helpt ten slotte het beste!

Ja! Ik wil graag aan de slag

Heb je genoeg gelezen en wil je aan de slag? Kom dan gerust eens langs om kennis te maken en voor meer informatie. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289 (telefonisch overleg kan ook altijd). Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar