Terug naar Lichamelijke klachten

Stress, vermoeidheid, burn out

Heb je weinig energie? Zit je hoofd (te) vol? Voel je je lusteloos of heb je lichamelijke klachten van de stress en vermoeidheid (hoofdpijn, buikpijn, pijnlijke nek en schouders)? Je hebt er misschien geen zin in, maar bewegen en werken aan een gezonde leefstijl helpen je aan nieuwe energie. Wij zien steeds vaker klanten met dergelijke klachten en weten hier raad mee. Met onze hulp vind je je oude energieke ik terug!

We luisteren en helpen jou

Oververmoeidheid is een probleem dat steeds vaker voorkomt. Werken of studie in combinatie met bijvoorbeeld een (jong) gezin. En vooral ook de hoge eisen die we aan onszelf stellen, leiden tot klachten. Van aankomen of afvallen in gewicht, futloosheid, nergens zin in hebben, slecht slapen, hoofdpijn, druk op de borst, ontregelde darmen tot andere lichamelijke klachten. Werken aan je gezondheid helpt je de oververmoeidheid beter aan te kunnen en kan het zelfs verminderen.

Deze klachten komen steeds vaker op ons pad en wij boeken goede resultaten! Bijvoorbeeld door een passend wekelijks sportmoment te creëren (Yoga helpt je om rust te vinden of misschien zoek je een uitlaatklep zoals Cycle). Of we ondersteunen bij het vinden een juist voedingspatroon en bieden een luisterend oor bij een wekelijks coachmoment. Leer voor jezelf te kiezen, juist in momenten van drukte en juist wanneer jij denkt dat het niet kan. Dat klinkt makkelijker dan het is. Maar wij helpen je, zodat jij je drukke leven weer goed aan kunt en er vooral zin in hebt!

Ja! Ik wil graag aan de slag

Heb je genoeg gelezen en wil je aan de slag? Kom kennis te maken en laat je verder informeren. Meld je hier aan of neem contact op via 0544-375289 (telefonisch overleg kan ook altijd). Leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar