Terug naar nieuwsoverzicht

BenFit Summer Shape Up

Fit en in vorm de zomer in! Hoe heerlijk is dat gevoel? Je goed voelen en lekker in je vel zitten. Wil jij dat ook? Dan is ons overzichtelijke BenFit Summer Shape Up traject iets voor jou!

In dit individuele traject werk je in 50 dagen aan je fitheid en gezondheid. Onder begeleiding van onze BenFit-coach ga jij aan de slag met voeding en beweging. Middels een intake-gesprek (en daarna vervolggesprekken) krijg je een persoonlijk advies over welke beweging het beste bij jou en je doelstelling past. Wil je meer energie? Wil je fitter zijn? Strakker in je vel zitten? En/of misschien afvallen? Op basis van wat jij voor ogen hebt, krijg jij advies op maat. Op het gebied van beweging, maar ook als het gaat om voeding. Met afwisselende weekmenu’s krijg je inzicht in een voor jou gezond eetpatroon. Als ondersteuning hebben we bovendien een ontzettend handige voedingsapp die de Summer Shape Up voor jou nog makkelijker maakt.

Wil jij ook fit en in vorm de zomer in? En wil je meer weten over het BenFit Summer Shape Up traject? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via info@aquafitbewegingscentrum.nl of 0544-375289. We vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Voel je welkom!

Wist je dat...
8 jaar

Gemiddeld 8 jaar zijn mensen lid bij ons. De gemiddelde lidmaatschapstijd bij andere sportscholen is anderhalf jaar. Je snapt dus dat het bij ons extra gezellig is!

20 km

Onze klanten komen niet alleen uit Oost Gelre. Ook vanuit Doetinchem, Eibergen, Ruurlo en Aalten komen mensen onze kant op om te sporten of zwemlessen te volgen. Sommigen rijden dus wel 20 km speciaal voor ons centrum. Erg fijn natuurlijk!

68 lessen

Wij bieden maar liefst 68 groepslessen pér week. Er is dus veel te kiezen; een breed aanbod met veel lessen op diverse tijdstippen. Zo is er voor ieder wat wils.

Angelien

Angelien

Groepslesinstructeur

Noortje

Noortje

Groepslesinstructeur

Luciënne

Luciënne

Groepslesinstructeur

Fraukje

Fraukje

Eigenaar

Angela

Angela

Eigenaar